Grote brand in centrum van Groningen

Groningen – Aan de Carolieweg in de binnenstad van Groningen is zondagmorgen om 08:26 uur brand uitgebroken in een woning.

De brand ontstond op de zolder van het pand en is daardoor lastig te blussen. De brandweer schaalde de situatie al snel op naar het sein ‘grote brand’. Twee blusvoertuigen en hoogwerkers zijn opgeroepen. Ook de brandweer uit Haren verleent assistentie bij de bestrijding van de brand. Bij de brand komt veel rook vrij, die over het centrum trekt. De brandweer heeft aan de voorzijde van het pand een deel van de gevel verwijderd om toegang tot het pand te krijgen.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is op dit moment nog niet bekend.

 

Foto’s: Martin Nuver

 

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*